Kundeanbefalinger

"For noen måneder siden bestilte jeg min første time med rygg/nakke massasje hos Natasha. Jeg har etter en ulykke for ca tre år siden - hvor jeg knakk to ribben og slet av en nerve - hatt problemer med ryggen og da spesielt skruldrene.
Den bedringen jeg har opplevd etter seks behandlinger hos henne har jeg ikke tidligere opplevd etter behandling hos andre flinke massører.
Natasha har en unik evne til å "lese" kroppen, og hun finner og klarer løse opp alle knuter og stivheter. Hun lovte at jeg ville bli bedre og bedre i dagene etter behandling, noe som overraskende nok stemte. Kan ikke huske sist jeg var så rett og rak i ryggen som jeg er nå..I tillegg til å være meget dyktig har hun også et veldig behagelig vesen, og man merker at hun har et genuint og ekte ønske om å kunne hjelpe og å få kroppen "på plass".
Om Natasha skulle starte opp for seg selv eller begynne å jobbe for noen andre, så er det ingen tvil om at jeg vil følge henne. Jeg kommer til å fortsette med mine behandlinger hos henne."
Takk Natasha!
Vennlig hilsen

Tone Cecilie Jevne


"Jeg tok kontakt fordi jeg lenge hadde hatt stiv nakke, skuldre rygg og veldig hodepine.
Etter få behandlinger kjente jeg stor bedring, musklene slapper av og knutene er borte. Hodepine har jeg heller ikke.
Merker det på at kroppen kvitter seg med avfallsstoffer/drenasje også. Er så fornøyd!
Jeg har hatt stort utbytte av massasjetimene og kommer til å holde dette vedlikehold ved å bestille meg regelmessige timer."
Vi sees snart igjen:)Med vennlig hilsen 
Linda Refsnes