Om meg

Mitt navn er Natasha Amble-Ommundsen og har utdannet kropps og massasjeterapeut i Spania. Har kompetanse innen forskjellige massasjer som Idrettmassasje, Hot stone massasje, Lymfedrenasje Ayurvediske- tradisjonelle massasje fra Indisk medisin. Jobber som yogainstruktør.  

For å utvide tilbudet til klinikken har jeg tilegnet meg kompetanse og har tatt kurs innen skjønnhetspleie, fotpleie, vippeløft, bryn og voksing.

Som massør har jeg nå jobbet i 10 år og har behandlet tusenvis av mennesker. Jeg lever på gode følelser av å hjelpe andre og har stor interesse for jobben jeg utfører. Etter mange år praksis og faglig oppfølging har jeg utviklet evne til å bli en god kroppkjenner og gir mine råd i form av øvelser som er tilpasset til kroppen .

Hvis du har en kontorjobb og sliter med stiv muskulatur på grunn av statiske stillinger kan jeg hjelpe deg fort. Jeg løser opp spenninger i muskulaturen og finner muskelknuter som skal behandles. Du vil allerede føle deg bedre etter den første behandlingen.

Jeg kan også hjelpe deg som har tung fysisk jobb der det skjer mye belastning i muskulaturen.

Hvis du har hatt noen skader eller belastninger der kroppen trenger å kompensere- kan massasjen være veldig effektiv

Hvis du har reumatiske plager, depresjon, kroniske smerter, fibromyalgi kan Ayurvediske rolige massasje bli bra for deg.

Prestasjonspress, stress ,forpliktelser, mange arbeidsoppgaver, sliter kropp og sinn. Da er det lurt å stoppe opp og bestille en massasje slik at du får roe ned og gjenoppretter balansen mellom kropp og sinn.

Jeg tilpasser meg alltid til din kropp og dine behov!

Ta kontakt:)